top of page

AMULETTER

IMG_0230.jpg

Amulett i leveranslåda

Jag har skapat ett gäng alldeles underbara små figurer som ska förmedla och dela med sig av rikedom i någon form. Som ska påminna oss om vad som är viktigt. Göra oss starkare i en egenskap eller tryggare i en känsla.

IMG_0363.jpg

Amulett i olika utföranden

Var och en är en unik handgjord skulptur i stengodslera. 

Varje amulett har egen glasyrfärg (den här "god hälsa, långt liv) är blå. Men de går även att få oglaserade. Då är de inte blanka.

De levereras i liten egentillverkad trälåda.

IMG_0348.jpg

Amuletterna samlade

En samling godmodiga små figurer.

IMG_0353.jpg

GLÄDJE, SKRATT, ÖVERFLÖD

Den här extremt starka figuren, den ultimata glädjespridaren, stimulerar originalitet. Låt den påminna dig om att du äger friheten att vara dig själv och uppmuntrar dig att följa ditt hjärta, blomma ut och nå din fulla potential. Den hjälper till att acceptera dig själv för den du är och att du låter andra vara precis som de är. Den minskar negativ energi av alla slag.

599 kr

Säljs i av mig handgjord trälåda. Kontakta mig för köp.

IMG_0351.jpg

LIVGIVAREN

Det här är en fruktbarhetssymbol, figuren för omvårdnad, skydd och villkorslös kärlek. Den ger dig trygghet och kärlek. Den främjar medkänsla, empati och förlåtelse, samt uppmuntrar till uthållighet genom sitt lugn.

599 kr

Säljs i av mig handgjord trälåda. Kontakta mig för köp.

IMG_0350.jpg

GOD HÄLSA, LÅNGT LIV

Den lekfulla figuren för ett långt, starkt och friskt liv. Den hjälper till att grunda dig för att klara de olika stormar och oväder som kan tänkas komma i din väg. Den håller relationer vid liv genom engagemang och kommunikation, främjar förtroende och kärlek i familjen. Verkar för fred. Motverkar sömnlöshet.

599 kr

Säljs i av mig handgjord trälåda. Kontakta mig för köp.

IMG_0349.jpg

TRYGGHET, VÄLBEFINNANDE

Det här är en hoppets figur för trygghet och frihet från oro. Den hjälper dig att släppa taget om och lösa upp negativitet, mildra oro och rädsla och stärka känslan av välbefinnande. Den uppmuntrar dig att ta hand om dig själv, innan du tar hand om andra. En varm kram när du som bäst behöver det.

599 kr

Säljs i av mig handgjord trälåda. Kontakta mig för köp.

IMG_0354.jpg

MOD, KREATIVITET

Det här är figuren för mod, stark självkänsla och kreativitet. Den stödjer och stärker grundläggande tro och värderingar och hjälper till att göra det som behöver göras genom att övervinna rädslor. Den hjälper och stärker förmågan till kommunikation.

599 kr

Säljs i av mig handgjord trälåda. Kontakta mig för köp.

IMG_0352.jpg

GENEROSITET, RIKEDOM

Det här är framgångens och godhetens självskrivna figur. Den främjar personlig tillväxt och en mycket positiv figur för livets resa. Den drar till sig överflöd och rikedom. Den hjälper dig att uppmärksamma dina tankar, ord och handlingar. Den stärker viljan att försöka igen. Det du göder kommer att växa.

599 kr

Säljs i av mig handgjord trälåda. Kontakta mig för köp.

Studiovagnen

JennieStyle studio är en plats där alla kan få utrymme och möjlighet att skapa fritt. Jag erbjuder en plats för dig att skapa i lera. Att skapa i lera är avstressande, kreativt, enkelt och roligt. Dreja, kavla, skulptera, ringla, tumma. 

Färg, glädje & vardagsglamour

Följ mig på sociala medier

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page