STUDIOVAGNEN
Butik

Platsen för din kreativitet!

 

JennieStyle studio är platsen där alla kan få utrymme och möjlighet att skapa fritt. Kom och prova på att skulptera och dreja, för alla åldrar. Att skapa i lera är avstressande, kreativt, enkelt och roligt. Dreja, kavla, skulptera, ringla, tumma. 

Lerverkstad

Jag älskar att dela med mig. Därför kan du boka in dig på möjlighet att komma och skapa, skulptera och dreja hos mig. Alla är välkomna till Studiovagnen där jag erbjuder Lerverkstad för anmälda sällskap. Hör gärna av dig på sms 070-485 49 42, så kommer vi överens om dag och tid!

Barn är också välkomna

Hör av dig till mig om du vill att dina BARN ska få prova på keramik så bokar vi en dag och tid som passar.  De får bränna ett alster, övriga får de ta hem direkt om de vill.

PRIS

Lerverkstaden är 3 timmar inkl en startklump lera. Bränning, glasyr och glasyrbränning ingår.

1-3 personer 1000 kr. Därefter 300 kr/vuxen och 195 kr/barn.

BUTIK

I butiken finns olika saker tillverkade av mig i keramik, men även lite i andra material, som trä och ätbart. Det finns bröllops- och morsdagsgåvor, skålar, skulpturer, änglar, masker, tvålfat, flamingo på flytilandbrädor och mycket mer.

Jag har också en bas av målarprodukter, som set med akrylfärger, glitter, penslar, pennor, målarblock mm.

ÖPPETHÅLLANDE

2021

SEPTEMBER & OKTOBER: Öppet i butiken: torsdagar kl 15-18

 

(Östgötadagarna 4-5/9 hade jag besök av fler konstnärer med sina verk. Fika och korvgrillning. En härlig solig dag med många besökare.)

Håll utkik på facebook och instagram efter extra öppettider.

Du är också välkommen att höra av dig om du vill komma till butiken vid annat tillfälle.

PARKERING

Det går bra att parkera vid våra parkeringsplatser eller på gatan utanför. På samma sida som studiovagnen! (Tänk på att stå i färdriktning!)

Varmt välkommen!