top of page

STUDIOVAGNEN
& Butik

Platsen för din kreativitet!

 

JennieStyle studio är platsen där alla kan få utrymme och möjlighet att skapa fritt. Kom och prova på att skulptera och dreja, för alla åldrar. Att skapa i lera är avstressande, kreativt, enkelt och roligt. Dreja, kavla, skulptera, ringla, tumma. 

Lerverkstad

Jag älskar att dela med mig. Därför kan du boka in dig på möjlighet att komma och skapa, skulptera och dreja hos mig. Alla är välkomna till Studiovagnen där jag erbjuder Lerverkstad för anmälda sällskap. Hör gärna av dig på sms 070-485 49 42, så kommer vi överens om dag och tid!

Barn är också välkomna

Hör av dig till mig om du vill att dina BARN ska få prova på keramik så bokar vi en dag och tid som passar.  De får bränna ett alster, övriga får de ta hem direkt om de vill.

PRIS

Lerverkstaden är 3 timmar. Lerklump 45:-, då ingår två bränningar och glasyr.

Pris: 500 kr/pers, minimum 3 pers. 350 kr/barn.

BUTIK

I butiken finns olika saker tillverkade av mig i keramik, men även lite i andra material. Det finns bröllops- och morsdagsgåvor, skålar, skulpturer, änglar, masker, tvålfat, flamingo på flytilandbrädor och mycket mer.

ÖPPETHÅLLANDE

Öppet i butiken: vid evenemang och vid förfrågan

 

Läs mer om evenemang och övriga öppettider under "På gång".

Se Facebook och Instagram för info om ex öppettider eller hör av dig på sms.

Du är också välkommen att höra av dig om du vill komma till butiken vid annat tillfälle.

PARKERING

Det går bra att parkera vid våra parkeringsplatser eller på gatan utanför. På samma sida som studiovagnen! (Tänk på att stå i färdriktning!)

Varmt välkommen!

bottom of page