STUDIOVAGNEN

Butik & TrädgårdsFik

Platsen för din kreativitet!

 

JennieStyle studio är platsen där alla kan få utrymme och möjlighet att skapa fritt. Kom och prova på att skulptera och dreja, för alla åldrar. Att skapa i lera är avstressande, kreativt, enkelt och roligt. Dreja, kavla, skulptera, ringla, tumma. 

Lerverkstad

Jag älskar att dela med mig. Därför skapar jag möjligheter för andra att få komma och prova på att skapa, skulptera och dreja. Alla är välkomna till Studiovagnen där jag erbjuder Lerverkstad för anmälda sällskap. Hör gärna av dig på sms 070-485 49 42, så kommer vi överens om dag och tid!

Barn är också välkomna

Hör av dig till mig om du vill att dina BARN ska få prova på keramik så bokar vi en dag och tid som passar.  De får bränna ett alster, övriga får de ta hem direkt om de vill.

PRIS

Lerverkstaden är 3 timmar inkl en startklump lera. Bränning, glasyr och glasyrbränning ingår.

1-3 personer 1000 kr. Därefter 300 kr/vuxen och 195 kr/barn.

BUTIK & TrädgårdsFik

I butiken finns olika saker tillverkade av mig i keramik, men även lite i andra material, som trä och ätbart. Det finns bröllops- och morsdagsgåvor, skålar, skulpturer, änglar, masker, tvålfat, flamingo på flytilandbrädor och mycket mer.

Jag har också en bas av målarprodukter, som set med akrylfärger, glitter, penslar, pennor, målarblock mm.

I cafét erbjuder jag en mindre mängd fika. Något hemmabakat, men också chokladbollar, dammsugare mm. Kaffe, té, festis eller saft.

ÖPPETHÅLLANDE

2021

JUNI:  torsdagar KL 15 - 18 

PARKERING

Det går bra att parkera vid våra parkeringsplatser eller på gatan utanför. På samma sida som studiovagnen! (Tänk på att stå i färdriktning!)

Varmt välkommen!