STUDIOVAGNEN

Platsen för din kreativitet!

 

Jag vill att alla ska få möjlighet att skapa. Vill du?!

 

JennieStyle studio är en plats där alla kan få utrymme och möjlighet att skapa fritt. Jag erbjuder en plats för dig att skapa i lera. Att skapa i lera är avstressande, kreativt, enkelt och roligt. Dreja, kavla, skulptera, ringla, tumma. 

Jag älskar att dela med mig. Därför skapar jag möjligheter för andra att få komma och prova på att skapa, skulptera och dreja. Alla är välkomna till Studiovagnen där jag har drop in, men också tar emot anmälda sällskap. Se mer info på sidan om Studiovagnen.

 

Vad gäller?

Jag har drop in i min superhärliga och inspirerande Studiovagn. Du måste inte boka in dig, det är bara att komma. Men vill du säkra en plats så hör du av dig i förväg. Om ni är ett sällskap: Hör av er, så kommer vi överens om dag och tid! 

 

Öppettider

Vill du komma och kolla närmare på en skulptur eller produkt har jag öppet i Studiovagnen onsdagar kl. 11-17. Om jag av någon anledning behöver ha stängt en onsdag så meddelar jag det på Facebook.

 

Under sommaren är studion stängd för semester. Även sportlov, påsklov, höstlov  och jullov. 

Hör gärna av dig om du undrar 070-485 49 42. 

 

Gör det själv eller med handledning

Känner du att du gärna vill prova på keramik men vill ha hjälp, så erbjuder jag ”vägledning”. Kan du själv får du ändå gärna vara hos mig och skapa. Här finns plats för alla.

 

Barn är välkomna

Hör av dig till mig om du vill att dina BARN ska få prova på keramik så bokar vi en dag och tid som passar. En och en halvtimme, inklusive fikastund brukar vara lagom. De får bränna ett alster, övrigt får de ta hem direkt om de vill.

 

Känn er varmt välkomna! Det är bara att komma på angiven tid och se om det finns plats alternativt skicka ett sms och förvarna.

© 2020 JennieStyle Studio

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now