top of page

OM JENNIESTYLE

Mitt namn är Jennie Lindh och jag lever i ett ”Pippihus” tillsammans med man, fyra barn, hund och en fantastisk trädgård med 10 rum. Att skapa, utveckla och göra vackert, gärna i högt tempo, är min stora passion. Vill man besöka mig i min studio, så arbetar jag i min Studiovagn på Nanolfsvägen 3 i Finspång.

 

Jag skapar huvudsakligen skulpturer och produkter i stengodslera, gärna stort och med fantasiinslag.  Min ambition när jag arbetar är att få fram personliga, glädjespridande och unika alster. Jag brinner för starka uttryck. jag glaserar sällan mina skulpturer, Jag tycker att de blir tillräckligt färgstarka utan färg.

 

När jag startar arbetet med en skulptur har jag en idé om hur stor den ska vara och vilken typ. Oftast vet jag var jag vill, men leran har också sitt att säga till om. Jag gillar det, det kommer fram fantastiska saker när jag är lyhörd för förändring. Överlag jobbar jag med stora känslor och framförallt glädje. Stora näsor och öron, kanske alvöron. Horn, huggtänder och fjäll och tre tår. Det går ganska fort att få fram den grova idén, men beroende på storlek så tar det veckor eller månader innan allt är på plats och finputsat och färdigt för torktid och bränning.

Studiovagnen

Jag älskar att dela med mig. Därför kan du boka in dig på möjlighet att komma och skapa, skulptera och dreja hos mig. Alla är välkomna till Studiovagnen där jag erbjuder Lerverkstad för anmälda sällskap. Hör av dig så gör vi upp om tillfälle. Se mer info på sidan om Studiovagnen.

 

Intressad av köp

Vill du komma och kolla närmare på en skulptur eller produkt är du välkommen att besöka mig i Studiovagnen när jag har öppet. Annars hör du av dig så bestämmer vi ett tillfälle..

 

Öppettider

Aktuella öppettider hittar du under fliken På gång. Alt se Facebook och Instagram för info om ex öppettider eller hör av dig på sms.

Hör gärna av dig om du undrar något 070-485 49 42. 

 

Välkommen!

IMG_3827.jpg
bottom of page